Tervetuloa Suomi-Irlanti-seuran sivuille!

Salo Irish -festivaalin lipunmyynti on alkanut!

Varmista ajoissa oma paikkasi Salo Irish -festivaalin Kulttuuritalo Kivan pääkonserttiin lauantaina 18.3. 2017 klo 17. Viime keväänä liput myytiin loppuun jo ennakkomyynnissä. Katsomoon mahtuu vain 370 ihmistä! Lipun hinta on 15 €, ryhmille á 10 € (ryhmässä vähintään seitsemän). Varaa liput itsellesi ja pukinkonttiin sähköpostitse osoitteessa irkkufestari.salo(at)gmail.com.

Maanantaijamit Helsingin O'Malley's Irish Barissa

Irkkujamit alkavat taas. Helsingin O'Malley's Irish Barissa muusikot kokoontuvat maanantai-iltaisin jamehihin. Tervetuloa mukaan!

Olli Pellikka 1949 - 2016

Mällissä on yksi baarijakkara tyhjillään. Olli Pellikka on poissa. Hän menehtyi sairauskohtaukseen elokuun 19. päivä. Läänintaiteilija, Ruisrockin perustaja, ay-aktiivi, toimittaja, matkanjohtaja - tässä vain pieni osa kaikesta, missä Olli oli mukana.  Irlanti-seuran toimintaan Olli tuli mukaan 1980-luvulla. Hän toimi sekä puheenjohtajana että toiminnanjohtajana. Hän myös perusti Irlanti-festivaalin.  Irlantiin tehtiin myös Ollin vetämiä jäsenmatkoja. Ollitoursille osallistui melkoinen määrä seuramme jäseniä. Matkojen tueksi Olli kirjoitti myös kulttuurimatkaoppaan Dublinista. Suremme sitä, että jouduimme luopumaan Ollista liian aikaisin. 

Seuran johtokunta 2016

Suomi-Irlanti-seuran vuosikokous pidettiin lauantaina 5.3.  Helsingin Dublinerissa. Kokouksessa päätettiin mm. uudesta johtokunnasta ja jäsenmaksusta. Paula Uitto jatkaa seuran puheenjohtajana. Uuden hallituksen jäsenet löydät täältä.  Vuoden 2016 jäsenmaksun suuruus on 22 euroa henkilöltä ja 10 euroa samassa taloudessa asuvalta henkilöltä. Lisätietoja jäsenyydestä löytyy täältä.

Parhaat irkkulinkit

Matkailijan, Irlantiin muuttajan, irkkumusiikkifanin ja irlantilaisen tanssin linkit löytyvät seuran nettisivulta otsikon Linkkejä takaa. Sivulta löytyvät kokeneiden Irlannin-kävijöiden vinkit ja tietoa mm. siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, kun muuttaa asumaan Irlantiin. Tuoreimpana päivityksenä linkkilistalta löytyy kaksi blogia ja Dublinin pubit.